JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.Varaosahaku
     Tyhjennä
Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 1Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 2Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 3Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 4Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 5Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 6Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 7Satulanpäällinen Yamaha FZ6R 2009-2013 Team Yamaha Edition - Luimoto 8

Muotoilu & Laatu
Luimoto satulanpäällinen tarjoavat paremman pidon kuin alkuperäiset satulanpäälliset jolloin ajamisesta tulee helpompaa. Luimoto satulanpäälliset suojaavat myös alkuperäistä pehmustetta kestämään pidempää, koska Luimoto satulanpäälliset ovat valmistettu alkuperäisiä päällisiä paksummasta venekäytössä tunnetusta vinyylimateriaalista joka ei haalistu ja on likaa hylkivää sekä vedenpitävää. Luimoton päälliset ovat yhdistelmä uusinta tekniikkaa sekä ihmiskädentaidot. Luimoton leikkurit ovat tietokone ohjattuja yhdistettynä käsityöhön, näin syntyvät laadukkaat Luimoto satulanpäälliset. Luimoto satulanpäällisissä on yhden (1) vuoden takuu materiaali ja valmistevioille. Pääsääntöisesti kannattaa varautua 2-3 viikon toimitusaikaan, Luimoto satulanpäälliset tehdään käsityönä Kanadassa. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Miksi Luimoto?
Luimoto satulanpäällisellä muutat helposti pyöräsi ilmettä kohtuullisilla kustannuksilla, eikä se näytä enää samalta kuin naapurisi pyörä! Tai jos alkuperäinen satulanpäällinen on vahingoittunut, korvaa se uudella Luimoto satulanpäällisellä!

Asennus

Mukana tulee yksityiskohtaiset asennusohjeet. Luimoto satulanpäällisen asentaminen on yksinkertaista, mutta vaatii kärsivällisyyttä. Tarvitset asennuksessa sinkiläpistoolin. Asennus edellyttää myös jonkin verran satulanpäällisen pingoittamista, joten ylimääräinen ”käsipari” on tässä avuksi.

MerkkiMalliVuosimallit
YamahaFZ-6R2009 - 2013

Vaihtoehdot:

Satulanpäällinen:

Väri:

Valmistajat