JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.Varaosahaku
     Tyhjennä
Jalkatappisarja Ducati 750SS 1999-2006, 1000SS 1999-2006, Paul Smart Replica, Sport Classic 2006 - Woodcraft 1

GP ja/tai Normaali vaihdekaavio. Valmistettu 6061-T6 Alumiinista. Säädettävä jalkatapin paikka. Woodcraft sarjoihin on saatavana kaikkia yksittäisiäkin osia varaosina.

Äärimmäisen kestävät ja laadukkaat Woodcraft CFMotosport jalkatappisarjat on saatavana täydellisinä sarjoina sisältäen kiinnikkeet, jalkatapit sekä vaihde- ja jarrupolkimet. Vaihtoehtoisena versiona on myös saatavana sarjaa jossa tulee kiinnikkeet sekä jalkatapit, jolloin voit käyttää pyörän alkuperäisiä vaihde- ja jarrupolkimia. Katso lisää vaihtoehto optioista.   

Woodcraft CFMotosport sarjojen oletuksena on, että pyörässäsi on kiinni alkuperäiset jalkatapit ja kiinnikkeet, mikäli pyörässäsi on jo kiinni jonkin valmistajan jälkiasennussarja niin Woodcraft sarjat eivät välttämättä sovi pyörääsi. 

Woodcraft CFMotosport perusajatuksena sarjat on tarkoitettu kilpailukäyttöön, mikäli laitat sarjan katukäyttöön niin tarvitset lisäksi jarruvalokatkaisijan sekä mahdollisesti palautusjousen.

Woodcraft tuotteilla on 2-3 viikon toimitusaika, mikäli on kiire, niin kysy toimitusaika!!!

MerkkiMalliVuosimallit
Ducati750 SS1999 - 2006
Ducati1000 SS1999 - 2006
DucatiPaul Smart LE
DucatiSport Classic2006 -

Vaihtoehdot:

Jarruvalokatkaisija:

Polkimet:

Vaihdekaavio:

Väri:

Valmistajat