JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.Varaosahaku
     Tyhjennä

Tilaaminen

 • Tilauksen voi tehdä nettikaupassa. Järjestelmä rekisteröi sinut asiakasrekisteriin. Seuraavan tilauksen kohdalla säästyt kirjoittamasta tietojasi uudelleen!

Tilauksen sitovuus ja peruuttaminen

 • Tilaus on sitova. Sinulla on toki oikeus sähköpostitse tai puhelimitse peruuttaa tilaus ennen postittamista. Älä tilaa jollet ole varma, että haluat tuotteen.

Toimitusehdot

 • Tilaamanne tuotteet toimitetaan 3 - 14 päivän kuluessa tilauksestasi, tosin tuotekohtaisia eroavaisuuksia esiintyy toimitusajoissa. Tavara toimitetaan tilausjärjestyksessä. Mikäli tavaraa ei ole saatavilla ilmoitamme siitä asiakkaalle. Tavaran luonteesta johtuen, saattaa joissakin tuotteissa olla huomattavan pitkät toimitusajat. Myymissämme tuotteissa voi olla jopa yksittäiskappaleita, eikä niitä välttämättä koskaan tule lisää.
 • Tuotteet toimitetaan Postitse.
 • Kulloinkin voimassa olevat hinnat ovat näkyvillä web-kaupassamme. Hinnat ovat euroina (EUR) ja sisältävät arvonlisäveron 24%.
 • Saat toimituksen mukana lähetteen/ laskun, joka toimii kuittina ostoksestasi.
 • Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Toimituskulut

 • Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan mukaiset toimituskulut. Tällä hetkellä toimituskuluja menee 5 - 12 euroa postilla toimitettuna. Paketin toimitus hinta sisältää käsittelykulut jne. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat ovat kotimaan toimituksille. Toimitamme paketin kyllä mihin maahan tahansa, mutta kulut tarkistetaan tapauskohtaisesti.

Palautukset

 • Käyttämättömillä ja alkuperäisesti pakatuilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tarkista tuote ennen kuin otat käyttöön, käytetty tuotteita emme hyvitä asiakkaalle. Tuotteen mukaan tilinumerosi, puhelinnumerosi ja palautuksen tai vaihdon syy esimerkiksi väärä koko, väärä tuote, rikkinäinen tuote jne.
 • Voit palauttaa hankitun tuotteen ainoastaan postitse. Vaihdettavaan tai palautettavaan tuotteen palautukseen kirjoita osoitteeksi: Dragrace.fi, Sellukatu 21, 33400 Tampere. Väärin toimitetut tai virheelliset tuotteet voi palauttaa ASIAKASPALAUTUSSOPIMUKSELLA numero 619281. Emme lunasta postiennakkoja.
 • Paketit saattavat vaurioitua matkansa varrella. On syyt siis tarkastaa paketti jo noutaessasi. Tarkista kunto postin virkailijan ollessa paikalla. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös sen sisältämät tuotteet ovat vaurioituneet, tee postin tai matkahuollon konttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota myös yhteyttä Dragrace.fi:hin 045-8911911 tai TÄSTÄ.

Musta lista

 • Jos jätät tilaamasi tuotteen vastaanottamatta, aiheutat meille tuntuvia kuluja niin edestakaisten postimaksujen kuin tärvätyn työajan muodossa. Noutamattomat tuotteet aiheuttavat joutumisen mustalle listalle, jonka jälkeen emme toimita sinulle enää paketteja postiennakolla. Voit kuitenkin tilata yhä tuotteita mikäli maksat ne etukäteen.

Riitojen ratkaisu

Äärimmäisiin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia ja mahdolliset oikeudenkäynnit käydään Tampereen käräjäoikeudessa.

Maksaminen / Maksutavat

- POSTIENNAKKO
- VERKKOMAKSU
- Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
- everyday LASKU JA OSAMAKSU


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Maksutavat:

1. Kertasuorituksena • Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %. • Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa, keskimäärin 45 pv korotonta maksuaikaa.

2. Kuukausierissä • Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€. • Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. • Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.