JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.Varaosahaku
     Tyhjennä

Poissaolotiedote! / Out of office Info!

Dragrace.fi on suljettuna 12.-22.04.2018 välisen ajan, tällä aikavälillä ei ole tavarantoimituksia ja myös asiakaspalvelu on suljettu! 12.-22.04.2018 välisenä aikana tilattujen tuotteiden toimitukset alkavat 24.-25.04.2018 Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia.

Dragrace.fi is closed from 12th to 22nd April. There is no deliveries of products between this time period and also customer service is closed! Orders made on time period 12th to 22nd April will shipped beginning of April 24th or 25th. We apologize for inconvenience.

Vaihto- tai Varoitusvalo LED, Yleismalli, Ovaali - Dragrace.fi 1

Ovaalinmuotoinen yksinkertainen kahden johdon vaihtovalo. Sopii käytännössä kaikkiin järjestelmiin joissa on ohjaus/säätö vaihtovalolle. Vaihtovalo ei sisällä itsessään elektroniikkaa joka mahdollistaa säädön valosta itsestään. 

  • 4 oranssia kirkasta lediä
  • Pieni koko 40mm x 19mm x 13mm
  • Muovikuori
  • Sisältää kiinnikkeen

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua

Valmistajat