JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.Varaosahaku
     Tyhjennä

Poissaolotiedote! / Out of office Info!

Dragrace.fi on suljettuna 12.-22.04.2018 välisen ajan, tällä aikavälillä ei ole tavarantoimituksia ja myös asiakaspalvelu on suljettu! 12.-22.04.2018 välisenä aikana tilattujen tuotteiden toimitukset alkavat 24.-25.04.2018 Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia.

Dragrace.fi is closed from 12th to 22nd April. There is no deliveries of products between this time period and also customer service is closed! Orders made on time period 12th to 22nd April will shipped beginning of April 24th or 25th. We apologize for inconvenience.

Jalkatappisarja Kawasaki ZX-6R 2005-2006 - Woodcraft 1

GP ja/tai Normaali vaihdekaavio. Valmistettu 6061-T6 Alumiinista. Säädettävä jalkatapin paikka. Woodcraft sarjoihin on saatavana kaikkia yksittäisiäkin osia varaosina.

Äärimmäisen kestävät ja laadukkaat Woodcraft CFMotosport jalkatappisarjat on saatavana täydellisinä sarjoina sisältäen kiinnikkeet, jalkatapit sekä vaihde- ja jarrupolkimet. Vaihtoehtoisena versiona on myös saatavana sarjaa jossa tulee kiinnikkeet sekä jalkatapit, jolloin voit käyttää pyörän alkuperäisiä vaihde- ja jarrupolkimia. Katso lisää vaihtoehto optioista.   

Woodcraft CFMotosport sarjojen oletuksena on, että pyörässäsi on kiinni alkuperäiset jalkatapit ja kiinnikkeet, mikäli pyörässäsi on jo kiinni jonkin valmistajan jälkiasennussarja niin Woodcraft sarjat eivät välttämättä sovi pyörääsi. 

Woodcraft CFMotosport perusajatuksena sarjat on tarkoitettu kilpailukäyttöön, mikäli laitat sarjan katukäyttöön niin tarvitset lisäksi jarruvalokatkaisijan sekä mahdollisesti palautusjousen.

Woodcraft tuotteilla on 2-3 viikon toimitusaika, mikäli on kiire, niin kysy toimitusaika!!!

MerkkiMalliVuosimallit
KawasakiZX-6R2005 - 2006

Vaihtoehdot:

Jarruvalokatkaisija:

Polkimet:

Vaihdekaavio:

Väri:

Valmistajat